Nu öppnar vi upp för publik igen, med bla. Sebastian Stakset på plats i Citykyrkans lokal i Älmhult.

Det är med stor glädje som vi än en gång slår upp portarna för Jesusfestivalen i Älmhult. Med tacksamhet till Herren ser vi tillbaka på alla de festivaler vi haft under de år som ligger bakom, Gud har gjort många underbara under och mirakler och förvandlat så många människors liv under alla dessa år.

För dig som brukar ta en del av din semester och besöka olika konferenser så vet du att alla i år har fått ställa in eller ställa om. Vi i Citykyrkan och Kanal 10 har valt att kompromissa med att öppna upp för en lite större publik och sänder även live på kvällarna.

Ingen föranmälan behövs, utan vi kommer att följa folkhälsomyndighetens rekomendationer och vilkor för att kunna genomföra festivalen utan trängsel för minskad smittspridning.

Vi på Kanal 10 och Citykyrkan ser så mycket fram mot att få möta dig och tillsammans prisa Jesus och lyssna in hans tilltal till oss denna vecka!
  Vi tror att även denna JesusFestival kommer att bli en manifestation av Guds närvaro och att varje möte blir en höjdpunkt!
  Starten på veckan avskiljer vi till bön och sedan går vi vidare med besök av smorda förkunnare där var och en kommer med budskap direkt från Herrens bord, alla kvällsmöten sänds också live på Kanal 10. Det kommer även bli en extra minikonsert med Sebastian Stakset på onsdagen ca kl 22.00.

Hjärtligt välkommen till 2021 års upplaga av JesusFestivalen!

Stefan och Marie Salmonsson samt Börje och Britt Claésson