Mirakler • Barnmöten • Seminarier • och mycket mer
i Linnéskolans idrottshallar!

Med stor glädje vill Kanal 10, Citykyrkan och EChurch hälsa er hjärtligt välkomna till vårt firande av JesusFestivalen i Älmhult. Vi ser tillbaka på tidigare år med stor glädje och ödmjukhet och tackar Gud för allt gott som har skett under dessa 20 år. Vilken nåd det är att få arrangera ett sånt här evenemang och se så många människor bli berörda av Gud genom helande och befrielse och över hundratals som blivit frälsta. Allt är möjligt för den som tror och när vi lägger vår förtröstan på Jesus så är Han med och välsignar våra händers verk.

Vi önskar alla hjärtligt välkomna att dela gemenskapen med oss. Vi vill speciellt välkomna dig som aldrig varit med under festivalen, men vi hoppas också att vi ska få återse många av våra kära vänner som tidigare deltagit. För mig och Britt personligen betyder det mycket att få återse och samtala med trogna partner och gåvogivare till Kanal 10s verksamhet.
Som vanligt håller vi till vid Linnéskolans idrottshall.
I år har vi bjudit hit flera av våra vänner som gästat oss under tidigare festivaler och stått med oss i vårt arbete. Bland annat har vi bjudit in Stefan Edefors med ECHURCH, Hans och Eva Marklund, Linda och Gunnar Bergling med flera. Musiker och sångare blir bland annat Kjell och Gunilla Lindstedt samt Calv´ry Sisters. Mer information om våra talare och sångare hittar du längre fram i broschyren.

Torsdagen den 1 augusti kl 18.00 blir det grillning för hela Älmhult och Kanal 10s partner. Alla som kommer bjuds på grillat och härlig gemenskap vilket brukar vara en av våra höjdpunkter på festivalen. Vi får heller inte glömma att vi varje dag har torgmöte med sång och tal, ett fantastiskt tillfälle för evangelisation.
Under veckan kommer även ungdomar och ledare från Ulm, Tyskland att medverka under mötena.
Kvällsmötena kommer sändas på Kanal 10 dagen efter inspelning och alla möten kommer sändas under hösten.

Tillsammans tror vi det kommer bli en minnesvärd festival där Jesus får vara i Centrum. Vi hoppas ni kommer hit med förväntan på vad Jesus kan göra i era liv.

Hjärtligt välkommen till 2019 års upplaga av JesusFestivalen!

Börje och Britt Claésson