Om Jesusfestivalen

Med stor glädje vill vi hälsa dig välkommen till årets JesusFestival. Sedan starten 1999 har vi samlats varje år i sommarvackra Älmhult till en festival med Jesus i centrum. I år är vi i det stora tältet som står på grusplanen vid Linnéskolans idrottshallar och ser fram emot en fantastisk konferens.
  Många har genom åren fått sina liv förvandlade under JesusFestivalen och vår önskan är att människor ska komma hit i sommar med stor förväntan, för att uppleva vackra Älmhult men framför allt för att göra Gudsmöten som förvandlar deras liv, till både frälsning och helande.
(Denna sida kommer att uppdateras efter hand.)
Kanal 10 står som huvudarrangör för JesusFestivalen, tillsammans med Citykyrkan i Älmhult.

Det blir fem samlingar om dagen; bön, förmiddagsmöte, torgmöte på Älmhults torg, eftermiddagsseminarium och sedan avslutas dagen med stor Jesusfest. Samtliga möten – förutom torgmötena – hålls i det stora tältet som står på grusplanen vid Linnéskolans idrottshallar. Där kan man också mellan mötena sitta ner och samtala med gamla och nya vänner, köpa mat och dryck och dessutom fynda i Ge det vidares stora bokshop.
  Den stora uppskattade grillfesten på torget, där vi bjuder alla på mat, kommer givetvis tillbaka. Den här gången har vi valt att hålla grillfesten på torsdagen den 2 sugusti under konferensen.
  Vi hoppas att du som besökare inte kommer till festivalen för att få en stunds underhållning, utan först och främst för att få ett möte med Jesus – som förvandlar människors liv.
Varmt välkommen till årets JesusFestival i Älmhult!