Om Jesusfestivalen

Med stor glädje vill vi hälsa dig välkommen till årets JesusFestival. Sedan starten 1999 har vi samlats varje år i sommarvackra Älmhult till en festival med Jesus i centrum. Även i år är vi i Linnéskolans idrottshallar och ser fram emot en fantastisk konferens.
  Många har genom åren fått sina liv förvandlade under JesusFestivalen och vår önskan är att människor ska komma hit i sommar med stor förväntan, för att uppleva vackra Älmhult men framför allt för att göra Gudsmöten som förvandlar deras liv, till både frälsning och helande.
Kanal 10 står som huvudarrangör för JesusFestivalen, tillsammans med Citykyrkan och även i år Nordanstigs Kristna Center. Från Nordanstig kommer bland annat församlingens lovsångsteam som hjälper oss under konferensen. Vi får även hjälp med sång av Nenne Lindberg som kommer några dagar i början av festivalen. Dessutom kommer Kejll och Gunilla Lindstedt samt Calle och Ann Malmstedt att hjälpa till med sången några dagar.
  I år ser vi fram emot att för första gången ta emot Sebastian Stakset och återse André van Zyl som två av våra huvudtalare. Några av de andra talarna är Mikael Alfvén, Linda och Gunnar Bergling, Hans Marklund, Peter Fagerhov och Stefan Edefors. Ett program för samlingarna hittar du på fliken Program här ovan.
Det blir fem samlingar om dagen; bön, förmiddagsmöte, torgmöte på Älmhults torg, eftermiddagsseminarium och sedan avslutas dagen med stor Jesusfest. Samtliga möten – förutom torgmötena – hålls i Linnéskolans idrottshallar. Där kan man också mellan mötena sitta ner och samtala med gamla och nya vänner, köpa mat och dryck och dessutom fynda i Ge det vidares stora bokshop.
  Den stora uppskattade grillfesten på torget, där vi bjuder alla på mat, kommer givetvis tillbaka. Men den här gången har vi valt att flytta grillfesten till torsdagen den 27 juli under konferensen.
Barnens egen Jesusfestival, kommer att hållas måndag till fredag 24-28 juli kl 16.00. I år hålls samlingarna inomhus, i en av idrottshallarna. Catarina Claésson och hennes medhjälpare kommer att se till att barnen bjuds på sång, bön, undervisning – och massvis av skoj.
  Vi hoppas att du som besökare inte kommer till festivalen för att få en stunds underhållning, utan först och främst för att få ett möte med Jesus – som förvandlar människors liv.
Varmt välkommen till årets JesusFestival i Älmhult!