Kanal 10 sänder det bästa från JesusFestivalen. Visas på storbildsskärm i Citykyrkans lokaler i Älmhult!

Med stor glädje vill Kanal 10, Citykyrkan och EChurch hälsar er hjärtligt välkomna till detta års firande av JesusFestivalen i Älmhult. Årets konferens är naturligtvis inte som tidigare års konferenser men det är vi inte ensamma om. För dig som brukar ta en del av din semester och besöka olika konferenser så vet du att alla i år har fått ställa in eller ställa om. Vi i Citykyrkan och Kanal 10 har valt att ställa om.
Det innebär en hel del förändringar men vi tror att vi har fått en riktigt god idé från Herren om hur vi ska göra.

Smörjelsen gick rakt genom rutan!
Jag kommer ihåg hur vi var flera stycken som brukade samlas hemma hos oss och se på möten med Benny Hinn och Guds Ande fyllde hela rummet. Det är faktiskt tack vare de mötena med Gud som grunden för arbetet med Kanal 10 lades, visionen om en kristen TV-kanal som förmedlar den helige Andes livsförvandlade kraft genom både dirketsända och förinspelade möten. Vi har nu sänt många hundratals gudstjänster och program och vi vet att Gud har talat och berört så många i hemmen. Vi har fått många vittnesbörd om hur smörjelsen som vi upplevde på plats även gick rakt genom TV-rutan.

Att komma ihåg det Gud har gjort för att ta sig framåt!
Gud talar till sitt folk om och om igen i skriften om vikten av att komma ihåg det Han gjort för dem, att sätta upp minnesstenar, att tala om för sina barn, att skriva ner, att minnas helt enkelt. Det var, och är, viktigt att se tillbaka för att kunna ta sig framåt. Vi tror därför att det är gott att tillsammans se tillbaka på föregående års JesusFestivaler, att vi blir påminda om det Gud en gång sagt och gjort. Det kommer bli många härliga predikningar och Gud kommer låta sin Ande verka bland oss.

Begränsat antal platser
På grund av rådande omständigheter så har vi dock begränsade möjligheter att samlas och vi kommer kunna vara max 50 personer i vår lokal på Skånevägen 34 i Älmhult. Om du vill vara en av dem som kommer och är med på plats, så måste du anmäla dig till oss genom att maila till oss på info@citykyrkan.com eller genom att klicka på denna länk: kontakt. Glöm inte att skriva in din epostadress, så att vi kan bekräfta att du har plats.
Jag har sagt det förut och säger det igen, att för mig och Britt betyder det mycket att få återse och samtala med trogna partners och gåvogivare till Kanal 10's verksamhet.
Tillsammans tror vi det kommer bli en minnesvärd festival där Jesus får vara i Centrum. Vi hoppas ni kommer hit med förväntan på vad Jesus kan göra i era liv.

Hjärtligt välkommen till 2020 års upplaga av JesusFestivalen!

Börje och Britt Claésson